ПАМ'ЯТАЄМО ЯКОЮ ЦІНОЮ. З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ

Дата: 21.11.2023 14:24
Кількість переглядів: 229

 

Фото без описуДень Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України, яке приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – у річницю початку Євромайдану.

Тож сьогодні з нагоди 10 річниці відзначення Дня Гідності і Свободи у Ківерцівській громаді відбулось покладання квітів до пам'ятника Героям Євромайдану.

У заході взяли участь керівництво громади, депутати міської ради та небайдужі мешканці громади, які хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності, антитерористичної операції, та захисників повномасштабної російсько-української війни.

У своєму виступі міський голова Олександр Ковальчук звернувся до мешканців громади: «Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв які сьогодні боронять на передовій, віддаючи життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь. Сьогодні, у часи великих випробувань, говоримо слова вдячності всім захисникам та захисницям української державності, всім воїнам, що беруть участь у військових діях на території нашої країни. Маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти мети — Перемоги. Ми, українці, — нація нескорених, сильних, вольових борців за справедливість і свободу. Сила наша — у єдності! Тож будьмо гідними нащадками, тримаймо стрій, допомагаймо нашим військовим та разом будуймо незалежну Україну! Ми все подолаємо. Пересилимо. І обов’язково Переможемо. Низький уклін усім, хто захищав незалежність України на Майдані і хто зараз захищає її на фронті!».

Сьогодні Гідність та Свобода – це зброя Перемоги! Після перемоги Майдану рф, яка перетворила своїх громадян на рабів, вирішила відібрати перемогу у громадян України. Нині йде війна ідей Гідності та Свободи проти ідей ницості та імперства, війна гідних і вільних людей проти рабів, які не мають гідності.

Гідність та свобода – в головах українців прошиті наскрізно.

Завдяки цим рисам український народ бере до рук зброю і відстоює право на власну країну.

Слава Україні! Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних