Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці на території Ківерцівської міської територіальної громади

Дата: 23.11.2023 14:19
Кількість переглядів: 170

 

Фото без опису1. Організатор громадського обговорення: Ківерцівська міська рада

2. Вулиця Ківерцівської міської територіальної громади, яка пропонується до перейменування:

1) в с.Гайове вул. В.Киричука

       

3. Пропозиції та обґрунтування щодо перейменування вулиці:

Пропонується перейменувати:

  1. В с.Гайове вул. В.Киричука на вулицю Дмитра Максимчука.

Обґрунтування: Жителі села Гайове (47 підписів) просять перейменувати вулицю В.Киричука у с.Гайове на честь загиблого військовослужбовця Максимчука Дмитра Петровича, який народився в с.Гайове та проживав на вулиці В.Киричука.

 

4. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 22 січня 2024 року о 11.00 годині в приміщенні клубного закладу, за адресою с.Гайове вул. Незалежності, 58.

 

5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: 45200, Волинська область, м.Ківерці вул. Шевченка, 14 та на адресу електронної пошти kivertsirada@gmail.com до 11 грудня 2023 року включно.

 

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

 

6. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м.Ківерці вул. Шевченка,14, Ківерцівська міська рада (тел.: 0336522665, e-mail: kivertsirada@gmail.com.).

 

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Баранович Оксана Володимирівна, секретар Ківерцівської міської ради.

 

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 31 січня 2024 року, на офіційному вебсайті Ківерцівської міської ради.

 

Зазначене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування  вулиці Ківерцівської міської територіальної громади підлягає оприлюдненню на офіційному вебсайті Ківерцівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних