У КІВЕРЦЯХ ВСТАНОВИЛИ "ЧЕРВОНУ ЛАВКУ"

Дата: 25.11.2023 10:02
Кількість переглядів: 344

 

Фото без описуВчора, 24 листопада, напередодні початку щорічної кампанії «16 днів проти насильства» у Ківерцівській громаді, у Сквері Небесної Сотні встановили «Червону лавку». Мета ініціативи - привернути увагу громадськості до проблеми домашнього насильства. На лавку прикріпили табличку із національними контактами протидії насильству.

"Червона лавка" – це ініціатива, пов'язана із запобігання домашньому насильству. Вона передбачає встановлення або фарбування лавок у яскраво-червоний колір та наклеювання табличок із контактами спеціалізованих служб підтримки для постраждалих від домашнього насильства.

"Червоні лавки" є практично в усіх містах України. Ідея встановити таку лавку у Ківерцівській громаді належить депутатці Ківерцівської міської ради Людмилі Тананайській.

На відкриття "Червоної лавки" завітав Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, депутати ради, представники соціальних служб, освіти.

«Реалізація такої ініціативи у нашому місті дозволить привернути увагу населення до проблеми домашнього насильства та об'єднати людей, для врішення даних проблем. Ківерчани мають знати, куди звертатися у випадку проявів насильства, хто їх підтримає та допоможе, - зазначив міський голова.

Також, символічна акція підкріплена діями, адже на розгляд депутатів Ківерцівської міської ради подано Проекти рішень, щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, гендерної політики та протидії торгівлі людьми, програми для кривдників, програми для постраждалих осіб від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних