Про скликання засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради

Дата: 06.12.2023 11:41
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

 

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 12 грудня 2023 року об 11.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1 (актова зала Ківерцівського центру позашкільної освіти).

 

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про надання дозволу на укладання договору дарування.
  3. Про надання дозволу на укладання договору дарування.
  4. Про затвердження висновку органу опіки та піклування Ківерцівської міської ради про доцільність позбавлення батьківських прав.
  5. Про припинення опіки над майном.
  6. Про надання дозволу на укладання договору відчуження нерухомого майна.
  7. Про надання дозволу на укладання договорів міни земельних ділянок.
  8. Про позбавлення батьківських прав.
  9. Про припинення опіки.
  10. Про скасування рішення виконкому Ківерцівської міської ради від 10.11.2023 року № 196 про надання Захарову Захару статусу дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  11. Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  12. Про затвердження розрахунку вартості видачі технічних умов щодо підключення об’єктів до систем централізованого водовідведення.
  13. Про продовження дії Рішення виконавчого комітету Ківерцівської міської ради від 09.12.2021 року № 295 «Про встановлення тарифу на послугу поводження з побутовими відходами (утилізації рідких побутових відходів на полі фільтрації), що надаються комунальним підприємством «Ківерціводоканал».
  14. Про встановлення тарифу на послугу поводження з побутовими відходами (вивезення рідких побутових відходів автомобільним транспортом), що надаються комунальним підприємством «Ківерціводоканал».
  15. Про встановлення тарифу на послуги централізованого водовідведення, що надаються комунальним підприємством «Ківерціводоканал».
  16. Про схвалення програм міської ради на 2024 рік.
  17. Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про бюджет Ківерцівської міської територіальної громади на 2024 рік».
  18. Про організацію проведення громадських робіт на території Ківерцівської міської територіальної громади у 2024 році.
  19. Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Ківерцівської міської територіальної громади у 2024 році.
  20. Про організацію виконання суспільно корисних та громадських робіт на території Ківерцівської міської територіальної громади.
  21. Про безоплатне обслуговування в відділенні соціальної допомоги вдома жителя м. Ківерці , вул. Я. Мудрого, 8/6, Киричук Зінаїді Андріївні.
  22. Про безоплатне обслуговування в відділенні для постійного або тимчасового проживання с. Тросянець ПАРХОМЕНКА Сергія Івановича (1967р.н., особа з інвалідністю 1Б групи загального захворювання), що проживає у м.Ківерці, вул. Київська,16/5.
  23. Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Ківерцівської міської ради на 2024 рік.
  24. Про виділення коштів для надання одноразових матеріальних допомог.
  25. Про розгляд заяв та затвердження обсягу витрат, що підлягає компенсації власникам житлового приміщення за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.
  26. Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, протидії торгівлі людьми Ківерцівської міської ради, затвердженого додатком 2 рішення виконавчого комітету від 13 липня 2023 року № 120 «Про створення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, затвердження положення про Координаційну раду, її складу».
  27. Про затвердження пропозиції про ініціювання державно-приватного партнерства для створення об’єкта оброблення відходів для управління та поводження із твердими побутовими відходами на території села Заброди Ківерцівської міської територіальної громади.
  28. Про створення Координаційної групи з питань визначення потреб населення Ківерцівської міської територіальної громади у соціальних послугах.
  29. Про створення конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті у м.Ківерці.
  30. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 12.10.2023 року № 175 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень».
  31. Про постановку на квартирний облік.
  32. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних