Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології

Дата: 08.12.2023 12:20
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

 

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 13.12.2023 року о 14.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про затвердження Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2024 рік.
  3. Про затвердження Ківерцівській міській раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  4. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  5. Про внесення змін в рішення №31/43 від 31 жовтня 2023 року Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  6. Про внесення змін в рішення №30/39 від 19 вересня 2023 року «Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв)».
  7. Про затвердження приватному акціонерному товариству «Волиньобленерго» технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  8. Про заміну сторони у зобов’язаннях за договором оренди земельної ділянки від 21 грудня 2019 року та внесення змін до договору.
  9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється Оніщуку Сергію Олександровичу.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду  Літковцю Олексію Івановичу.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер – 0721810100:01:001:2087 та передачу в оренду земельних ділянок Пасаману Андрію Борисовичу, ПФ «Ривеніс».
  14. Про припинення дії пункту 2 в додатку до рішення № 31/43 від 31 жовтня 2023 року «Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)».
  15. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  16. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  17. Про бюджет Ківерцівської міської територіальної громади на 2024 рік.
  18. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних