ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕКСАНДРА КОВАЛЬЧУКА З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2024 РОКОМ

Дата: 31.12.2023 16:46
Кількість переглядів: 212

Фото без описуШановні жителі громади!

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації.

Ми з вами прожили складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу. Рік, який минає – це другий рік повномасштабної війни, другий рік нашої боротьби, нашого супротиву та захисту нашої свободи.

І сьогодні, підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу висловити слова подяки воїнам Збройних сил України, волонтерам, працівникам установ та організацій за вашу працю, яка наближає нашу перемогу.

Я вдячний кожному жителю нашої громади за стійкість, згуртованість, за те, що зі щирою душею постійно допомагаєте нашим Збройним Силам та територіальній обороні, тримаєте тил своєю працею. Кожен працює на своєму фронті та не залишив Україну.

Дякую усім, хто своїм талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашої громади протягом року, хто забезпечував життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде більш успішним і радуватиме нас новими здобутками і звершеннями.

Щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим 2024 роком! Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут, радість і удача, у кожній родині панують взаєморозуміння, злагода і любов. Хай світло новорічних вогнів зігріває Ваші душі та наповнить серця вірою у кращий завтрашній день!

Бажаю, аби прийдешній рік став для кожного з нас символом нових перемог і здобутків. І найголовніше – щоб у 2024-му на українській землі нарешті запанував мир та спокій!

Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність країни та зустрінуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас далеко від рідного дому, аби в наших домівках був вогник надії та мир.

Пам’ятаймо про головне, вміймо дякувати Богу і воїнам, єднатися заради добра громади, нашого краю та України!

Хай буде мир у нашій рідній Україні!

Дякую усім та кожному, хто наближає день нашої Перемоги!

З повагою,

міський голова Олександр Ковальчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних