На святковій шоу-програмі в Будинку культури ім. М.П. Ковальова зібрали майже 50 тисяч гривень на ЗСУ

Дата: 08.01.2024 19:51
Кількість переглядів: 178

Фото без опису7 січня в Будинку культури ім. М.П. Ковальова відбулася святкова шоу-програма, підготовлена творчим колективом закладу. Попри те, що вхід був платним, квитки розкупилися миттєво, адже організаторами одразу ж було заявлено, що всі кошти перерахують на потреби ЗСУ. Варто зауважити, що довелося навіть доставляти ще стільці в глядацькій залі, бо охочих долучитися до допомоги нашим захисникам було значно більше, ніж місць. Вагомою була й зібрана сума – майже 50 тисяч гривень!

Серед глядачів цього вечора, котрі активно донатили на ЗСУ, були: Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, перший заступник Волинської ОВА Сергій Мовенко, перший заступник міського голови Ігор Роганов, заступники міського голови Віктор Лисюк та Юрій Тананайський.

Олександр Миколайович привітав усіх присутніх та щиро подякував за небайдужість, зауваживши, що «кожна гривня важлива для спільної справи – перемоги над жорстоким ворогом». Він також відзначив потужну волонтерську роботу колективу Будинку культури ім. М.П. Ковальова у час важких випробувань, які переживає Україна. А перший заступник голови Волинської ОВА Сергій Мовенко вручив Подяку голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка колективу Ківерцівського Будинку культури ім. М.П. Ковальова за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток української культури та активну громадянську позицію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних