СЬОГОДНІ, 12 СІЧНЯ, ДЛЯ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВАЖКИЙ І СКОРБОТНИЙ ДЕНЬ – В ОСТАННЮ ДОРОГУ ПРОВЕЛИ ДВОХ ГЕРОЇВ – ДИДЮКА СЕРГІЯ ВІТАЛІЙОВИЧА ТА ОГОРОДНИКА ІГОРЯ ЄВГЕНОВИЧА

Дата: 12.01.2024 17:39
Кількість переглядів: 212

Фото без описуШтаб-сержант Дидюк Сергій Віталійович, уродженець Ківерець, майже два роки провів у «гарячих» точках, боронячи рідну країну: Лисичанськ на Луганщині, Куп’янськ на Харківщині… Помер захисник 06.01.2024 року поблизу населеного пункту Борівське Харківської області.

На Ківерцівщину, на щиті, герой повернувся 12 січня 2024 року. Скорботний кортеж прослідував містом до села Сокиричі, до батьківської хати. Прощалися ківерчани з воїном-захисником, вклякнувши на колінах. Чин поховання у храмі Святих апостолів Петра й Павла с. Сокиричі здійснив о. Сергій Ковальчук. Поховали штаб-сержанта Дидюка Сергія Віталійовича з усіма військовими почестями на кладовищі с. Сокиричі.

Без батька залишилася трирічна донечка, овдовіла молода дружина, безутішним у своїм горі зостався посивілий батько. Але пам’ять про героя житиме вічно у серці рідних, близьких, друзів, побратимів і вдячних земляків.

Герої не вмирають!

Старший солдат Огороднік Ігор Євгенович народився та навчався у Ківерцях. З травня 2022 року мужньо боронив Україну від жорстокого ворога. Помер Огороднік І.Є. 04.01.2024 року в с. Лук’янівське Василівського району Запорізької області.

На рідну Волинську землю повернувся герой на щиті. Попрощалися рідні, побратими та односельчани з героєм у с. Прилуцьке, де проживав Огороднік І.Є. з сім’єю. Чин поховання здійснив протоієрей Василь Мураль у храмі Різдва Іоана Хрестителя с. Прилуцьке. Вшанували захисника й у рідних Ківерцях – скорботний кортеж люди зустрічали, схиливши голови.

Поховали героя з усіма військовими почестями на Алеї Слави міського кладовища.

Безутішними залишилися батьки, дружина, діти. Пам’ять про Огородніка Ігоря Євгеновича у серцях вдячних земляків житиме вічно!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних