Відбулися громадські слухання щодо перейменування вулиці В.Киричука с. Гайове на честь Дмитра Максимчука

Дата: 22.01.2024 14:55
Кількість переглядів: 164

Фото без опису22 січня 2024 року у селі Гайове відбулися громадські слухання щодо перейменування вулиці В.Киричука с. Гайове на честь Дмитра Максимчука, який загинув 07 січня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Соледар Донецької області під час артилерійського обстрілу позицій, отримавши поранення несумісні з життям.

Народився Дмитро Максимчук 24 жовтня 1983-го року в с. Гайове Ківерцівського району Волинської області. В 1998-ому закінчив Озерську середню школу. По закінченні школи працював у столярному цеху в м. Ківерці. Потім була строкова військова служба у Севастополі. В 2006 році матрос Дмитро Максимчук був звільнений у запас та повернувся на попереднє місце роботи, бо дуже подобалося працювати з деревом.

У 2022 році, як росія розпочала війну на знищення України, як цілісної держави, та винищення українців, як окремішньої європейської нації, Дмитро Максимчук був мобілізований і проходив навчання у м. Великі Мости Львівської області. У грудні 2022 року його скеровано на схід України у зону бойових дій на посаду інспектора прикордонної служби ІІ категорії – кулеметника першої вогневої секції відділення прикордонної застави вогневої підтримки прикордонної комендатури швидкого реагування №1 першого прикордонного загону.

Жителі села Гайове, що прийшли на громадські слухання, одноголосно підтримали пропозицію перейменувати вулицю В.Киричука в селі Гайове на честь Дмитра Максимчука.

Питання щодо перейменування вулиці В.Киричука в селі Гайове на честь Дмитра Максимчука буде винесено на розгляд чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних