Сьогодні Ківерці знову в жалобі – попрощалися з Лецем Андрієм Олександровичем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів

Дата: 26.01.2024 17:49
Кількість переглядів: 236

Фото без описуСьогодні Ківерці знову в жалобі – попрощалися з Лецем Андрієм Олександровичем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Народився Андрій Лець 20 липня 1986 року в Ківерцях. Навчався у четвертій міській школі. 19 жовтня 2023 року був мобілізований до Збройних сил України. Загинув солдат Лець Андрій Олександрович 18 січня 2024 року від ворожої кулі, виконуючи бойове розпорядження командира військового підрозділу.

Вчора скорботний кортеж «на щиті» з тілом воїна-захисника на рідному подвір’ї зустріла безутішна мати. А сьогодні, омивши слізьми бездиханне тіло, вона востаннє провела сина-героя за поріг батьківської хати…

Попрощалися з воїном родичі, друзі, знайомі, побратими. Вшанували пам’ять Героя очільники міста, вдячні земляки, схиливши голови та вклякнувши на колінах.

Траурна процесія прослідувала від рідного дому вулицями міста до храму Святої Рівноапостольної Ольги. Чин поховання здійснив о. Зіновій Ткачусь. Місцем Вічного спочинку для воїна-захисника - Леця Андрія Олександровича - стала Алея Слави на міському кладовищі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Залишився без батька син, почорнілими від горя зосталися батьки, але пам’ять про воїна-захисника житиме вічно! Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних