24 січня у Ківерцях відбулася інтелектуальна гра «Особиста та колективна безпека в умовах війни»

Дата: 29.01.2024 10:43
Кількість переглядів: 157

Фото без описуЗа сприяння Ківерцівської міської ради 24 січня серед учнів освітніх закладів міста була проведена інтелектуальна гра «Особиста та колективна безпека в умовах війни». Захід організовано у рамках реалізації проєкту «Майданчик для культурного та творчого спілкування в укритті», що підтримується Українським Жіночим Фондом та Урядом Об’єднаного Королівства Великої Британії й Північної Ірландії з метою актуалізації в учнів знаннь про правила безпечної поведінки; виховувати повагу до життя і здоров’я, заохочувати до виконання правил безпеки; розвивати пам'ять, увагу, творчі здібності та комунікативні якості.

Завдання для учасників інтелектуальної гри підготувала спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Оксана Грицюк. До складу журі були запрошені: Юрій Тананайський, заступник міського голови, заступник голови Всеуркраїнської громадської дитячої організації «Школа безпеки», Іванна Назарук, інспектор сектору ювенальної превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області, старший лейтенант поліції, Вадим Макарчук, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області.

В результаті інтелектуального суперництва «переможцями» поважне журі визнало усіх учасників, адже захід такого рівня у нашій громаді проводився вперше. Проте найважливіше, що в учнів залишилися позитивні враження. Їм дуже сподобався формат заходу. В нагороду команди-учасники отримали призи: медичні аптечки, солодощі, світлоповертаючі браслети. А ще учасники й організатори інтелектуальної гри подякували військовим за захист України та можливість учитися та відпочивати навчаючись.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних