Змагання з волейболу серед молоді Ківерцівської громади

Дата: 31.01.2024 12:07
Кількість переглядів: 194

Фото без описуКіверцівська молодь просила – ми зробили! Міксово… Волейбольно…

Нещодавно у спортивній залі гімназії № 5 м. Ківерці відбулися змагання з волейболу серед молоді Ківерцівської громади. Цей захід проводився під егідою Проєкту, що реалізується NGO Youth PlatformГО "Молодіжна Платформа" в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується Isar Ednannia, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine), Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW. Ківерцівська міська рада та ГО «Тандем» є партнерами щодо реалізації створення молодіжного центру у м. Ківерці.

До участі у спортивному суперництві зареєструвалося 12 команд. Суддівська колегія, до складу якої увійшли працівники Ківерцівської ДЮСШ, ухвалила рішення проводити змагання за олімпійською системою - до визначення фінальної трійки. Переможця визначали по системі ігор «кожен із кожним». Приємно спостерігати, що у змаганнях взяли участь команди різного віку, різної підготовки та у змішаному складі, тобто серед яких були юнаки і дівчата. Відсутність особливої спортивної мотивації дозволила учасникам зіграти видовищно.

Як зауважила ініціаторка цього спортивного заходу голова ГО «Тандем» Анастасія Дем’янчук, ці змагання принесли учасникам не лише перемоги, але й створили атмосферу дружби та взаємодопомоги.

Юрій Тананайський, заступник міського голови, наголосив, що у нашій громаді приділяється велика увага розвитку спорту та фізичному вихованню, а міська рада завжди підтримує спортивні та молодіжні ініціативи і долучається до їх фінансування.

У підсумку змагань переможницею стала мікс-команда ДЮСШ м. Ківерці. ІІ місце - за мікс-командою «Озеро» з с. Озера. Бронзу виборола у підсумковому заліку команда юнаків «Хако» м. Ківерці. Переможців та призерів відзначили кубками та грамотами Ківерцівської міської ради. Іншим учасникам змагань – командам з колоритними назвами: «Фіксики, «Карасуна», «Синяки», «Соколи», «Щаслива сім’я», «Принцески», «Карасики», «Тивер», «Гідрочиряк» вручили дипломами за активну участь.

Організатори та ініціатори змагань подякували захисникам та захисницям України за можливість проводити заходи.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних