Соціально-психологічна підтримка мешканців громади

Дата: 09.02.2024 12:28
Кількість переглядів: 144

Фото без описуЗ метою ресоціалізації умовно-засуджених осіб,  КУ «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради» спільно з  районним сектором філії ДУ «Центр пробації», 06 лютого 2024 року було проведено захід щодо запобігання вчинення повторних злочинів засудженими до іспитового строку, які перебувають на обліку. Метою заходу є запобігання злочинності та повторного  вчинення правопорушень.

Фахівцем із соціальної роботи Центру НСП Світланою ГУМЕНЮК були надані індивідуальні консультації особам, що перебувають на обліку. В процесі спілкування було обговорено основні причини скоєння правопорушень та як їх уникати у майбутньому. Особлива увага приділялась важливості розуміння перспектив свого життя та шляхів їх досягнення. Задля  попередження проявів асоціальної поведінки, умовно-засудженим були надані рекомендації як тренувати волю та контролювати емоції, розвивати позитивні комунікаційні зв’язки, уникати конфліктних ситуацій, правильно організовувати вільний час, будувати відносини в родині та з оточенням.

 Особливу увагу  було зосереджено на важливості усвідомлення правових та соціальних норм, які є запорукою успішної ресоціалізації особистості, можливості отримання освіти та набуття професії, соціальної адаптації в суспільстві.

 

 

КУ «Центр надання соціальних

послуг Ківерцівської міської ради»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних