у Ківерці знову надійшла трагічна звістка – перебуваючи у полоні держави-агресора помер Грицюк Олександр

Дата: 20.02.2024 12:50
Кількість переглядів: 384

Фото без описуЗ сумом повідомляємо, що у Ківерці знову надійшла трагічна звістка – перебуваючи у полоні держави-агресора 16 листопада 2023 року помер Грицюк Олександр Костянтинович.

Народився Грицюк Олександр Костянтинович 28.01.1976 року. З перших днів повномасштабного вторгнення росії був мобілізований та зарахований до особового складу військової частини на посаду механіка-водія механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Солдат Грицюк О.К. потрапив у полон поблизу населеного пункту Новобахмутівка Донецької області у квітні 2022 року.

Щиро співчуваємо родині загиблого. Нехай світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів.

Про чин поховання повідомимо згодом.


Мій чоловік – Грицюк Олександр Костянтинович - був справжнім патріотом. Він пішов захищати країну з перших днів повномасштабної війни.

Грицюк Олександр Костянтинович 28.01.1976 р.н, мобілізований з початком війни і зарахований до особового складу військової частини механіком-водієм. Потрапив в полон 11.04.2022р. біля н.п. Новобахмутівка Донецької області під час виконання бойового завдання.

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, а також Міжнародний Червоний Хрест у Женеві повідомили, що військовослужбовця Грицюка Олександра Костянтиновича було включено в Реєстр оборонців України, які перебувають у полоні держави-агресора. Зі слів звільнених полонених, які перебували в одній камері з моїм чоловіком в СІЗО № 2 м. Вязьма Смоленської області росії, їх дуже катували: морили голодом, били. Кожного дня ми чекали на обмін і його повернення додому. Але, на жаль, мій чоловік був закатований і помер в полоні 16 листопада 2023 р. Закатоване тіло повернули по обміну тілами 26 грудня 2023р. Нам повідомили про смерть Грицюка О.К. 24 січня 2024р.

При упізнанні тіла була вражена – із чоловіка у 120 кілограмів залишилося 47-ім. Це знущання над людьми - катування голодом. І це в 21 столітті…

                                                                                         Оксана ГРИЦЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних