СЬОГОДНІ, 22 ЛЮТОГО, КІВЕРЦІ ЗНОВУ В ЖАЛОБІ – ПРОЩАЛИСЯ З ГРИЦЮКОМ ОЛЕКСАНДРОМ КОСТЯНТИНОВИЧЕМ, ЯКИЙ ПОМЕР У РОСІЙСЬКІЙ КАТІВНІ.

Дата: 22.02.2024 21:30
Кількість переглядів: 282

Фото без описуГрицюк О.К., 28.01.1976 року народження, жив і працював у Ківерцях. З перших днів повномасштабного вторгнення росії пішов захищати рідну країну. Одинадцятого квітня 2022 року поблизу населеного пункту Новобахмутівка Донецької області водій-механік одногоз військових підрозділів ЗСУ потрапив у полон до ворога та був вивезений до катівні на територію росії – у СІЗО № 2 м. Вязьма Смоленської області. Помер поневолений, але нескорений воїн-захисник 16 листопада 2023 року. Стражденне тіло повернули нелюди по обміну 26 грудня 2023 року.

У Ківерці Герой повернувся «на щиті» 22 лютого 2024 року. Траурний кортеж прослідував містом до рідної хати. Прощалися з воїном рідні, друзі. Вшанували пам’ять Героя очільники міста. Вдячні земляки, схиливши голови у скорботі, щирою молитвою просили Господа про спокій стражденної душі воїна, який віддав життя за волю та незалежність України.

Траурна процесія прослідувала вулицями міста від рідного дому до Свято-Миколаївського храму УПЦ міста Ківерці, де чин поховання звершив протоієрей Олександр Кондратюк. Місцем Вічного спочинку для воїна-захисника – Грицюка Олександра Костянтиновича - стала Алея Слави на міському цвинтарі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Пам’ять про воїна-захисника житиме вічно у серці рідних, близьких, друзів, побратимів і вдячних земляків. Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних