Звернення міського голови Олександра Ковальчука з нагоди других роковин початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну

Дата: 24.02.2024 14:48
Кількість переглядів: 216

Фото без описуДва роки тому, перед світанком, ми прокинулися від звуків вибухів. За вікнами кожного очікувала нова реальність. Наші турботи, бажання і плани, які ще вчора здавалися такими важливими й нагальними, відразу стали несуттєвими – ми розпочали життя з нової сторінки.

Сторінки, яка назавжди залишиться страшною датою у наших спогадах і пам’яті наших поколінь. Сторінки, яка стала продовженням незрівнянного подвигу та неосяжної звитяги Українського народу.

Два роки ми боремося з кровожерливим загарбником, хоч ніхто у світі не вірив, що ми вистоїмо кілька днів проти незліченної кількості ординської армади, яка сунула в Україну. А ми вистояли, бо були єдині, бо стали пліч-о-пліч заради майбутнього наших дітей. І ми дали бій, в результаті якого лютий ворог зазнає величезних втрат.

Я безмежно гордий тим, що серед когорти тих звитяжців і сміливців, які відчайдушно боронять Україну, її незалежність і цілісність, є наші земляки: добровольці, воїни ЗСУ, ті, хто в перші години записався до Волинської бригади тероборони, ті, хто з гідністю виконує свій священний обов’язок – захисника!

Я щиро дякую усім, хто понад сімсот днів боронить рідну країну. Дякую за те, що ми були, є та будемо! Будемо завжди під жовто-блакитним стягом держави Україна!

За Свободу і Незалежність ми платимо високу ціну - гинуть найкращі сини і доньки українського народу. У нашій громаді за цих два роки загинуло 56 Героїв.

Вічна пам’ять загиблим!

Але, попри біль втрати, ми маємо свято вірити в нашу Перемогу, в перемогу добра над злом. Наближати її щогодини, щодня, кожен своїм посильним внеском.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних