Патріотичний квіз до Дня кримського спротиву

Дата: 07.03.2024 09:23
Кількість переглядів: 149

Фото без описуУ Ківерцівські громаді стало доброю традицією проводити молодіжні заходи у вигляді інтелектуальних ігор та завдань.

29 лютого 2024 року  у  Суському ліцеї відбувся патріотичний квіз, приурочений до Дня кримського спротиву російської окупації.  Проєкт «МолоДІЙ» громадської організації «Молодіжний простір «Тандем», виконується у рамках грантової програми «ТРИМАЙ», що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку KfW.

9 команд змагалися у знанні історії кримськотатарського народу, його боротьби за свободу та незалежність. Кожен раунд квізу був наповнений цікавими фактами, які розширювали уявлення учасників про події в Криму та особливості цієї території. Переможцем стала команда «Пушисті», друге місце здобули «Словатичі», третіми були «5 Алмазів». Цікаво, що команду-переможницю визначали капітани у додатковому раунді. Команди, які не потрапили до трійки переможців, також отримали дипломи за активну участь від Ківерцівської міської ради. За організацію проведення молодіжного заходу на високому рівні відзначили ведучих: Антона Євтушка та Ірину Корнелюк. За зразкову роботу в організації заходу подякували педагогічному колективу та старості Суського старостинського округу Юрію Косинцю.

Наступний захід - тренінг з розвитку мʼяких навичок – плануємо провести 7 березня у Ківерцях. Стежте на нашими анонсами та долучайтеся.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям України за можливість проводити навчання молодого покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних