Напередодні професійного свята міський голова привітав працівників комунальних підприємств з професійним святом

Дата: 17.03.2024 18:16
Кількість переглядів: 253

Фото без описуЩороку, в третю неділю березня, в Україні відзначається День працівників комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Цей день присвячений усім працівникам цієї галузі, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечують життєдіяльність населених пунктівгромадита надають різні послуги. Вони роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та затишним. У нелегкий для всієї країни часкомунальники працюють ще відповідальніше, подвоюючи свої зусилля задля блага своїх земляків.

Напередодні професійного свята міський голова Олександр Ковальчук побував у трудових колективах комунальних підприємств, привітав зі святом, подякував за копітку та високопрофесійну роботу і вручив кращим працівникам нагороди.

Зокрема, Почесною грамотою Кверцівської міської ради було відзначено самовіддану працю машиніста КНС КП «Ківерціводоканал» Олександра Степановича Іванюка; тракториста Миколи Володимировича Гудкова та майстра по благоустрою Лесі Петрівни Варгалюк - КП «Ківерцівське МВУЖКГ»; кочегарів (машиністів) Олександра Володимировича Дзвонка та Олександра Миколайовича Мороза – КП «Енергія».

Олександр Ковальчук, вручаючи нагороди, зазначив:

Своєю працею ви забезпечуєте життєдіяльність громади, створюєте належні умови для його жителів, невтомно піклуєтесь та дбаєте, щоб охайними та квітучими були наші вулиці, парк, дитячі майданчики та дороги, щоб надходило тепло, щоб забезпечувалося часне та якісне водовідведення. За це вам – щира вдячність і пошана від людей. Нехай ваша праця приносить людям радість і втіху, а Ваші професійні зусилля будуть винагороджені людською довірою і повагою, впевненістю у мирному, надійному та стабільному майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних