Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології

Дата: 16.04.2024 15:08
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 22.04.2024 року о 15.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних  торгах у формі електронного аукціону.
  3. Про затвердження Ківерцівській міській раді технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах права оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  4. Про затвердження Ківерцівській міській раді проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах права оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  5. Про включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом на земельних торгах у формі електронного аукціону. 
  6. Про проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади, у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  7. Про проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади, у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  8. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки що є в оренді  Нікітюк Тетяни Миколаївни та Зайцева Дениса Костянтиновича.
  9. Про внесення змін в рішення  Тростянецької сільської ради №9/3 від 10 квітня 2020 року «Про передачу у власність земельних часток (паїв).
  10. Про внесення змін в рішення №32/66 від 10 грудня 2022 року «Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)».
  11. Про внесення змін в рішення  Тростянецької сільської ради №5/5 від 09 жовтня 2019року «Про передачу у власність земельних часток (паїв).
  12. Про  внесення змін  в рішення  №33/57 від 27 лютого 2024 року.
  13. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва Бутову Володимиру Володимировичу.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лукашуку Петру Павловичу. 
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Опаца Тамарі Олександрівні. 
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Павлюк Марії Яківні. 
  18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Повшук Мирославі Петрівні.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сідакову Володимиру Григоровичу. 
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється  Качмар Олегу Івановичу.
  23. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)
  24. Про дозвіл на  розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється Романовській Нелі Мефодіївні. 
  25. Про надання дозволу ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»» на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій.
  26. Про надання дозволу Ківерцівському міському виробничому управлінню житлово-комунального господарства на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель. 
  27. Про надання дозволу Ківерцівському міському виробничому управлінню житлово-комунального господарства на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  28. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721810100:01:001:6094.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється  Смолярчуку Адольфу Тадейовичу.
  30. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  31. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                        О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних