Бійцям 37 бригади морської піхоти придбано автомобіль

Дата: 16.04.2024 16:13
Кількість переглядів: 244

Фото без описуУ час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, Збройні сили України та Добровольчі підрозділи стримують російську агресію, мужньо виконуючи свій обов’язок.

Український народ всіляко підтримує і допомагає нашим захисникам: коштами, усілякими технічними засобами, обладунками, продуктами харчування й засобами гігієни… Така активна громадянська позиція українців, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху. Завдяки такій підтримці, у зоні бойових дій воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Прикладом такого єднання є співпраця бійців 37 бригади морської піхоти, яка відвойовує кордони нашої держави на Південному напрямку, та Ківерцівської міської ради. Так нещодавно коштами, зібраними працівниками Ківерцівської міської ради та депутатським корпусом, був придбаний автомобіль, необхідний для виконання бойових завдань. Пальне для доставлення технічного засобу у пункт призначення закуплено за сприяння адміністрації, викладацького та студентського колективів Ківерцівського фахового медичного коледжу, котрі ще й сплели для наших захисників маскувальну сітку, придбали засоби гігієни та продукти харчування. А все передав морпіхам з 37 бригади студент Луцького НТУ – волонтер БО «Фонд національного розвитку» - Валерій Кулаков. Він разом зі своїм старшим братом Олександром Кулаковим, засновником Фонду, реалізовують багато гуманітарних проєктів по всій лінії фронту.

Бійці щиро подякували за цей коштовний подарунок Ківерцівському міському голові Олександру Ковальчуку, працівникам та депутатському корпусу міської ради; адміністрації, викладацькому та студентському колективам Ківерцівського медичного коледжу й волонтерам БО «Фонд національного розвитку», зазначивши: «Ми переконані, що в єдності армії та народу закладено той могутній чинник, який допоможе нам перемогти ворога та збудувати сильну, незалежну державу».

Міський голова Олександр Ковальчук подякував воїнам-захисникам за визнання важливості тієї роботи, яку робить громада на підтримку ЗСУ, зауваживши:

Подяка від військових це - почесна нагорода для нас. Ви стоїте на передовій лінії оборони нашої рідної землі, захищаєте наші права і свободу, зберігаєте наше вільне майбутнє ціною власного здоров’я та життя! Ваша відданість і самопожертва дають нам всім приклад того, як треба боротися за нашу незалежність і гідність. Сподіваємося, що наш скромний внесок у спільну справу буде доброю підтримкою у вашому ратному труді. Адже у сучасній війні авто на передовій не менш важливе, ніж зброя.

Чекаємо всіх військових живими та неушкодженими вдома з перемогою і продовжуємо допомагати нашим захисникам. Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних