ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ

Дата: 08.05.2024 09:44
Кількість переглядів: 75

Фото без описуУ ці травневі дні ми вшановуємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу в Другій світовій війні, висловлюємо повагу усім борцям проти нацизму, віддаємо шану усім, хто відстоював суверенітет України. Жертовність нашого народу – неоціненна.

В історії людства День пам’яті та перемоги - визначальна дата. 79 років тому українці разом з іншими націями антигітлерівської коаліції захистили світ від страшних жахіть фашизму. Об’єдналися і перемогли. Завдяки подвигу мільйонів Героїв хоробрих сердець існує сучасна, демократична Європа.

Третій рік поспіль українці відзначають цю памʼятну дату в умовах сучасної повномасштабної війни росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової. Чимало жахіть війни, які раніше асоціювалися з останнім глобальним конфліктом, стали реальністю в Україні внаслідок воєнних злочинів російської армії та керівництва РФ. Кожен день російська ординська навала чинить страшні злочини на наших землях. Віримо, що ми вистоїмо і переможемо рашизм.

Для нас протистояння російській агресії – це боротьба за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда, який заради досягнення мети не гребує ані воєнними злочинами, ані злочинами проти людства.

У цій героїчній боротьбі ми сильні, як ніколи. Наша безпрецедентна єдність - запорука успіху. В ім'я майбутнього вільної Української Держави ми здобудемо Перемогу. З вірою у світлий і мирний час для наших дітей здолаємо ворога.

Дякуємо і пам’ятаймо про мільйони мужніх і незламних українців, котрі зі зброєю в руках захищали і захищають свободу та незалежність нашої країни.

Вічна пам’ять усім визволителям, які поклали життя за свободу, вклоняємось і сучасним нашим воїнам, які надійно тримають зброю.

Плекаймо мир!

Віримо, що Перемога незабаром!

Слава Україні!

 

З повагою, Олександр Ковальчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних