23 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

Дата: 23.05.2024 14:56
Кількість переглядів: 143

Щороку 23 травня в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських борців за свободу та незалежність нашої тисячолітньої держави. Це свято є символом непоборності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі. Сьогодні ж це свято всіх захисників України від російської орди.Фото без опису

До здобуття Україною незалежності це свято відзначалося підпільно. Воно було встановлено на честь лицарів Київської Русі, українських козаків, січових стрільців, гайдамаків, опришків, воїнів УНР, ОУН-УПА, герої Небесної сотні та російсько-української війни.

Адже свою незалежність Україна століттями здобувала великою ціною. І нашому поколінню випало захищати суверенність своєї країни у кровопролитній війні. За час, що минув, тисячі й тисячі людей віддали своє життя за рідну землю та її свободу. Багатьох з них ми знаємо, але набагато більше справжніх патріотів залишилися безіменними для загалу.

Сьогодні, 23 травня, у Ківерцях очільники громади вшанували пам’ять Героїв та поклали квіти до пам’ятника борцям за волю України.

Пам’ятаймо всіх Героїв! Пам’ятаймо, як Герої, кожен у свій час, боролися за Україну і навіть у найтемніші для неї роки вірили, що свободу Батьківщина здобуде і нащадки житимуть у вільній країні. Вічна слава Героям, які загинули, але не скорилися. Велика шана Героям, які сьогодні сміливо йдуть у бій за майбутнє всіх нас. Подвиги Героїв минулого надихають, подвиги Героїв сучасності наближають нашу Перемогу.

Хай славляться імена Героїв, які тримали і які тримають Щит Батьківщини. Героїв, які поклали життя за нашу свободу.

Хай панують мир і злагода на нашій рідній землі, освяченій їхньою кров’ю. Хай Господь благословить кожну українську родину добром, благополуччям і процвітанням. Нехай кануть в минуле всі жахіття війни і прийде жадана Перемога.

Герої не вмирають, поки ми їх пам’ятаємо у своїх молитвах, у своїх справах, у своїх серцях.

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних