Патронат - шлях до щасливого дитинства

Дата: 31.05.2024 14:57
Кількість переглядів: 146

Фото без описуВ рамках проєкту "Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату", 30 травня 2024 року в Ківерцівській ТГ відбувся тренінг - "Патронат - шлях до щасливого дитинства", який провела фахівець із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради" Світлана ГУМЕНЮК спільно з регіональним координатором проєкту - Наталією СКУБІЙ, за підтримки Ківерцівської міської ради та відділу "Служба у справах дітей" (Олеся ПОЛІЩУК).

В заході взяли участь - заступник голови міської ради Віктор ЛИСЮК, керівники та спеціалісти різних установ та закладів (соціальні служби, освіта, медицина, центр зайнятості), представники релігійних конфесій, громадських та благодійних організацій, а також старости старостинських округів Ківерцівської громади.

Учасники тренінгу отримали змістовну інформацію про те, що ж таке патронат, як правильно інформувати про послугу патронату та де і як шукати кандидатів в патронатні вихователі, адже, як було зазначено, дуже гостро відчувається потреба в свідомих громадянах, які готові взяти відповідальність за дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, та тимчасово будуть влаштовані у їх сім'ї.

Всі учасники тренінгу були дуже активними, вмотивованими та зацікавленими у невідкладному створенні патронатних родин, адже у громади є велика потреба в цьому. Надзвичайні, позитивні емоції переповнювали учасників впродовж всього заходу. По закінченню  вони надали пропозицію продовжити просвітницьку роботу безпосередньо в старостинських округах та в релігійних громадах, а пізніше - провести таку ж змістовну зустріч, уже з новоствореним патронатними сім'ями.

 

КУ«Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних