Для однієї з волинських бригад ЗСУ придбали автомобіль - мікроавтобус «Ford Transit»

Дата: 18.06.2024 12:42
Кількість переглядів: 154

 

Коштами працівників міської ради, трудових колективів комунальних установ та навчальних і дошкільних закладів Ківерцівської громади, в сумі одноденного заробітку, був придбаний автомобіль - мікроавтобус «Ford Transit» - для однієї з волинських бригад ЗСУ, які виконують бойові завдання на сході України. Вартість транспортного засобу – 4 тисячі євро.Фото без опису

Вчора міський голова Олександр Ковальчук вручив ключі від мікроавтобуса «Ford Transit» бійцям цього військового підрозділу ЗСУ, серед особового складу якого чимало мешканців Ківерцівської громади, та зазначив:

Запит на автомобіль був сформований згідно потреб наших військових. Впевнений, що він стане невід'ємною частиною роботи наших мужніх бійців, допоможе забезпечити їхню безпеку та дозволить ефективніше виконувати бойові завдання. Чекаємо всіх військових живими та неушкодженими вдома з перемогою і продовжуємо допомагати нашим захисникам.

  Міський голова подякував усім мешканцям Ківерцівської громади, хто підтримав збір коштів на придбання авто для ЗСУ і допоміг зреалізувати цю ідею, хто сьогодні своєю працею, небайдужістю, активною позицією підтримує українських воїнів.

 Військовослужбовці своєю чергою щиро подякували особисто Олександру Ковальчуку, працівникам міської ради, депутатському корпусу, трудовим колективам навчальних та дошкільних освітніх закладів громади, всім, хто щодня тримає тил, і закликали пам’ятати, що війна триває, війна дуже жорстока та несправедлива.

Тому, нехай кожен з нас памʼятає ціну кожного прожитого дня! Нехай кожен з нас памʼятає перед ким ми повинні схиляти голову та бути вдячними за наш спокій! Низький уклін нашим найдорожчим відважним захисникам. Дякуємо, що бережете наш спокій і тримаєте над нами мирне небо. Хай Бог береже вас усіх, щоб ви живі  з перемогою  повернулися в рідні домівки. Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних