Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології

Дата: 26.06.2024 11:26
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 03.07.2024 року о 15.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про внесення змін в рішення № 33/10 від 27.02.2024 року «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади, Луцького району, Волинської області» зі змінами №16/80 від 21.12.2021 року, № 28/39 від 21.07.2023 року, № 30/27 від 19.09.2023 року, № 33/10 від 27.02.2024 року та 27.02.2024 року.
  3. Про затвердження Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2024 рік.
  4. Про надання пільг щодо сплати земельного податку.
  5. Про продаж Нікітюк Тетяні Миколаївні та Зайцеву Денису Костянтиновичу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в місті Ківерці по вул. Відродження.
  6. Про затвердження Ківерцівській міській раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах права оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  7. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки.
  9. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  10. Про внесення змін в рішення Сокиричівської сільської ради №20/6 від 29.10.2008 року «Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок».
  11. Про внесення змін в рішення №30/41 від 19 вересня 2023 року «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства».
  12. Про внесення змін в рішення Журавичівської сільської ради №36/15 від 29 квітня 2020 року «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».
  13. Про внесення змін в рішення №34/57 від 26 квітня 2024 року «Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв)».
  14. Про внесення змін в рішення Ківерцівської міської ради №8/63 від 30.03.2021 року «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства». 
  15. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пушкару Олександру Павловичу. 
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки власнику земельної частки (паю) Демидюку Василю Володимировичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Присяжнюк Ларисі Аркадіївні.  
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється  Байциму Анатолію Федоровичу.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється  в місті Ківерці по вулиці Комунальна,14 д.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється  Друкачуку Миколі Анатолійовичу.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Янюку Віктору Івановичу.  
  24. Про затвердження Волинському обласному благодійного фонду «Філіппус-Луцьк» технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель. 
  25. Про поновлення приватному підприємству «Луцьксервіс» договору оренди землі.
  26. Про поновлення Марчуку Юрію Романовичу та Гайдучику Віктору Даниловичу договору оренди землі.
  27. Про поновлення договору оренди земельної ділянки з ТОВ «Органік Вері Беррі».
  28. Про поновлення Назарчук Русіті Амандельгідівні  договору оренди землі.
  29. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  30. Про дозвіл Лебедичу Вячеславу Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) кадастровий номер – 0721886800:05:000:1382.  
  32. Про надання згоди на передачу в суборенду земельних ділянок.
  33. Про надання дозволу Ківерцівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  34. Про надання дозволу ДП «Ліси України» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  35. Про дозвіл приватному акціонерному товариству «ВФ УКРАЇНА» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту з метою укладення договору про встановлення земельного сервітуту.
  36. Про затвердження Губській Ганні Михайлівні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  37. Про розгляд заяви Коваленко А.М.
  38. Про розгляд клопотання ВСП «Ківерцівська дистанція колії» РФ «Львівська залізниця» АТ «Українська залізниця».
  39. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  40. Про внесення змін в рішення №34/72 від 26 квітня 2024 року «Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721810100:01:001:6094».
  41. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Ківерчани».
  42. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                        О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних