День Національної поліції: Ківерцівські правоохоронці отримали подяки та щирі вітання від міського голови

Дата: 04.07.2024 10:57
Кількість переглядів: 142

Фото без опису4 липня в Україні відзначається День Національної поліції. Це свято мужніх чоловіків та жінок, що стоять на сторожі кожного українця.

Міський голова Олександр Ковальчук привітав працівників Луцького районного управління поліції Відділення поліції № 1 (м. Ківерці) ГУНП у Волинській області з професійним святом, подякував за службу, зазначивши:

Сьогодні вітаю тих, хто вірний Присязі і служить українському народу віддано і чесно, хто робить наше життя спокійнішим і безпечнішим, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Найвищою оцінкою діяльності поліцейського стала довіра і повага людей.
А з перших хвилин повномасштабної війни ви тримаєте стрій, стежите за правопорядком, рятуєте людей та бороните країну. Нехай стійкий дух, благородство і відвага завжди допомагають у вашій почесній справі.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Олександр Миколайович відзначив роботу поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадянами відділу превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області капітана поліції Івана Базиляна, заступника начальника слідчого відділення ВП №1 (м. Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області старшого лейтенанта поліції Івана Шахна, оперуповноваженого сектору кримінальної поліції ВП №1 (м. Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області лейтенанта поліції Богдана Грисюка, старшого інспектора з режиму секретності ВП №1 (м. Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області капітана поліції Наталію Шумік, вручивши Подяки Ківерцівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних