МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ – ЗА ТАЛАНОВИТОЮ МОЛОДДЮ: НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ОЛІМПІАД ТА КОНКУРСІВ

Дата: 12.07.2024 14:07
Кількість переглядів: 167

Фото без описуДесятого червня в актовій залі Центру позашкілля міський голова Олександр Ковальчук відзначив обдаровану та творчу учнівську молодь Ківерцівщини, вручивши Подяки Ківерцівської міської ради та одноразові грошові премії. Серед нагороджених – переможці та призери ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Всього було нагороджено дванадцятеро учнів 8-11 класів. На церемонії відзначення були також присутні педагоги-наставники учнів-переможців та їхні батьки. Варто зауважити, що найбільше переможців олімпіад підготували педагоги Ківерцівського ліцею № 3.

Вручаючи нагороди Олександр Миколайович зазначив:

Ківерцівщина завжди славилася талановитими і працьовитими людьми. Тож я тішуся, що традиції тих наших земляків, хто прагнув сягати наукових вершин, ви гідно продовжуєте. Ви – найкращі, найрозумніші, найталановитіші. Бажаю вам наснаги на цьому важкому шляху і ніколи не пасувати перед труднощами. Ми віримо у вас, адже діти – це майбутнє України.
Переконаний, що те раціональне зерно знань, яке посіяли ваші педагоги, проросте гідними здобутками у нашій міцній і незалежній державі.

Міський голова також подякував педагогам за їхню важку працю та побажав усім учасникам зібрання якнайшвидшого здійснення найзаповітнішої мрії – Української Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних