В Тростянці провели інформаційну зустріч щодо створення патронатної родини

Дата: 26.07.2024 11:46
Кількість переглядів: 98

 

Фото без описуВ рамках проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату», що  виконується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Координаційним центром із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Національною соціальною сервісною службою України, службами у справах дітей територіальних громад, обласних воєнних адміністрацій, центрами надання соціальних послуг, з метою популяризації послуги патронату для дитини та пошуку кандидатів у патронатні вихователі в с. Тростянець відбулася інформаційна зустріч з місцевим активом.

Фахівець з соціальної роботи Ківерцівського центру надання соціальних послуг Світлана Гуменюк разом з головним спеціалістом відділу «Служби у справах дітей» Ківерцівської міської ради розповіли про реалізацію проєкту, про необхідність сімейного виховання для кожної дитини, про створення патронатної родини. Під час заходу учасники дізнались що таке патронат над дитиною, хто такий патронатний вихователь, їх основні завдання та цілі, що потрібно зробити для створення патронатної сім’ї, і які діти можуть бути до неї влаштовані. Ознайомилися з практичним досвідом волинської патронатної родини та плануванням перших кроків створення такої сім’ї.

Староста Тростянецького старостату Петро Вишневський  зазначив, що головною умовою гармонійного розвитку дитини є її виховання в сім’ї. На жаль, не кожна родина в силу різних обставин, здатна забезпечити нормальні умови життя, захист та піклування. Такі родини потребують допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних